Ytong Πορομπετόν

Ytong Πορομπετόν

Η YTONG είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο παραγωγής Αυτόκλειστου Κυψελωτού Σκυροδέματος και η μόνη επιχείρηση στην Ελλάδα που παράγει πορομπετόν

Η μακροπρόθεσμη πολιτική συνεχούς καινοτομίας και η ασυμβίβαστη εφαρμογή των τεχνολογιών του μέλλοντος είναι τα στοιχεία που μας βοηθούν να διατηρούμε την YTONG ως την σημαντικότερη παραγωγό εταιρία στη βιομηχανία του πορομπετόν σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, κάτω από το υψηλού προφίλ εμπορικό σήμα, της YTONG.

Το YTONG προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή από την άποψη της τεχνολογίας, της οικονομίας και της οικολογίας. Συνεργάτης των Πολιτικών Μηχανικών και των Αρχιτεκτόνων, των υπεύθυνων για την ανάπτυξη προγράμματος, των οικοδόμων και των επενδυτών, προσφέρουμε λύσεις για τα μεγάλα προγράμματα στη βιομηχανική κατασκευή. Όλα αυτά με την υποστήριξη και την καινοτόμο δύναμη μιας εκ των πρωτοπόρων επιχειρήσεων παγκοσμίως στον τομέα των οικοδομικών υλικών. Τα λειτουργικά κτίρια είναι ένας παράγοντας για την επιτυχία. Εκείνοι που κτίζουν χρησιμοποιώντας τα YTONG Blocks στηρίζονται στην ποιότητα και στις αξιόπιστες ιδιότητες που έχουν τα YTONG, παρέχοντας λύσεις οικονομικής αποτελεσματικότητας και ασφαλούς και γρήγορης οικοδόμησης.

 

Για κατασκευή κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων

Τα YTONG Blocks δεν χρησιμοποιούνται μόνο για την κατασκευή εσωτερικής τοιχοποιίας, αλλά και σε κατασκευές φέρουσας ή πληρωτικής τοιχοποιίας, ενώ επιπλέον, είναι η εγγυημένη λύση για την κατασκευή πυράντοχων τοίχων. Το δομικό στοιχείο YTONG, επομένως, είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητα του να καλύπτει τις πιο απαιτητικές κατασκευές, είτε αυτές είναι κατοικίες είτε είναι εμπορικά ή βιομηχανικά κτήρια.

Υψηλή Ταχύτητα Κατασκευής

Το YTONG Block χαρακτηρίζεται από την ευκολία του στην εργασία και την κατασκευή του. Τα YTONG μπορούν να κοπούν με πριόνι τόσο εύκολα, όπως όταν κόβουμε ένα κομμάτι ξύλο. Αυτό οδηγεί σε μια υψηλή ταχύτητα κατασκευής που μπορεί να επιφέρει δραστική μείωση του κόστους κατασκευής, ιδιαίτερα στα μεγαλύτερα έργα. Τα πλεονεκτήματα κατασκευής του YTONG είναι ότι είναι ελαφρύ, απλό να τοποθετηθεί, γρήγορο να κοπεί, είτε με πριόνι χειρός, είτε με πριονοκορδέλα, και να πάρει πολύ εύκολα οποιοδήποτε σχήμα επιθυμούμε. Αξίζει να σημειώσουμε πως ένα συνεργείο κτίζει 25-30 m2 την ημέρα και παράλληλα έχουμε το πλεονέκτημα της μονολιθικής τοιχοποιίας, ενώ αντίστοιχα, στη συμβατική διπλή δρομική τοιχοποιία με τούβλα, ένα συνεργείο κτίζει 15-20 m2 την ημέρα και πληρώνεται για δύο κτισίματα.

 

Ελευθερία Σχημάτων

Με την επιλογή του YTONG, ο μόνος πλέον φραγμός που υπάρχει για το σχέδιο ενός κτιρίου είναι η φαντασία του αρχιτέκτονα, του σχεδιαστή ή του κατασκευαστή.

Προϊόν Φιλικό προς τον Χρήστη

Οι ιδιότητες των υλικών του προϊόντος καθιστούν το YTONG Block ως κατάλληλο για νέες κατασκευές αλλά και για ανακαινίσεις ή προσθήκες σε υφιστάμενα κτίρια.
Το χαμηλό του βάρος και η ευκολία της κατασκευής διαδραματίζουν έναν ιδιαιτέρως σημαντικό ρόλο στον τομέα της ανακαίνισης. Το χαμηλό του βάρος σημαίνει πως το YTONG Block είναι ένα φιλικό-απέναντι-στο-χρήστη προϊόν (120kg/m2 για τοιχοποιία YTONG Block πάχους 20cm σε σχέση με τη διπλή συμβατική τοιχοποιία με τούβλο που έχει βάρος 360 kg/m2).

Γιατί να επιλέξετε τα YTONG?

Βέλτιστη Πυρασφάλεια

Η εξαιρετική αντίσταση του YTONG απέναντι στην πυρκαγιά προέρχεται από την αντίδρασή του στις φλόγες. Οι φυσικές ιδιότητες των προϊόντων YTONG τα καθιστούν ως την ιδανική συνταγή για προστασία από τη φωτιά. Η αντίδρασή του απέναντι στη φωτιά είναι μηδενική και είναι εντελώς άφλεκτο. Το YTONG Block έχει θερμομονωτικά χαρακτηριστικά, λόγω της μοναδικής κυψελωτής δομής του.
Το YTONG Block δεν απελευθερώνει επιβλαβή αέρια σε περίπτωση πυρκαγιάς. Επιπλέον, ο δείκτης πυραντίστασης του YTONG Block φτάνει τις 6 ώρες (F180 από το πάχος των 15 cm και άνω).
Θερμομόνωση

Η κυψελωτή σύνθεση του YTONG Block προσδίδει στο υλικό κορυφαία θερμομόνωση η οποία υπερτερεί έναντι της συμβατικής τοιχοποιίας (διπλό δρομικό τούβλο και πολυστερίνη των 5 cm). Επιπλέον, βάσει την οδηγίας για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων (2002/91/ΕΚ) που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η οποία έχει τεθεί σε ισχύ από τις 4/1/2009, θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό ενεργειακής συμπεριφοράς για κάθε κτίριο, το οποίο θα συνοδεύει υποχρεωτικά το συμβόλαιο ή το πωλητήριο αυτού. Με το YTONG Block να παρέχει εξαιρετικούς δείκτες θερμομόνωσης, το κόστος της δαπάνης για την μόνωση μίας νέας κατοικίας μειώνεται αισθητά με τη χρήση ενός μόνο υλικού και ενός συνεργείου. Επιπλέον, επιλέγοντας το σύστημα δόμησης της YTONG και χρησιμοποιώντας τα U-Form Blocks αποφεύγουμε τις θερμογέφυρες, επιτυγχάνοντας την καλύτερη θωράκιση του κτίσματος από τις εξωτερικές θερμοκρασιακές μεταβολές.
Όχι άλλα προβλήματα που παράγονται από τη φτωχή εγκατάσταση μόνωσης, όχι άλλες θερμογέφυρες. Χτίζοντας με τα αποτελέσματα YTONG στην αποτελεσματική, ανθεκτική μόνωση 100%.
Βιοκλιματική Άνεση Χειμώνα-Καλοκαίρι

Λόγω της άριστης ικανότητας μόνωσης και της υψηλής θερμικής αδράνειάς του, το YTONG σας προστατεύει από το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αντιθέτως, το καλοκαίρι, η σύσταση του YTONG, αποτρέπει την είσοδο της θερμότητας, διατηρώντας τη θερμοκρασία της κατοικίας σε χαμηλά επίπεδα.
Έτσι, χρησιμοποιώντας YTONG Blocks εξασφαλίζετε εξοικονόμηση της ενέργειας που χρειάζεται να δαπανήσετε για να θερμάνετε το κτίριο το χειμώνα και της ενέργειας που θα χρειαστεί για την ψύξη αυτού το καλοκαίρι.

Ηχομόνωση

Η επιφάνεια μίας τοιχοποιίας από YTONG απορροφά το θόρυβο στα πολυάριθμα εν μέρει ανοικτά κύτταρά της, εξασφαλίζοντας την επιθυμητή ηχομόνωση. Επιλέγουμε το πάχος που θα χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις ηχομόνωσης που θέτουμε εμείς οι ίδιοι, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόμαστε.
Επιπλέον, για τις πιο απαιτητικές κατασκευές προτείνετε η χρησιμοποίηση YTONG Blocks ποιότητας PP4, όπου εξασφαλίζουμε ακόμα καλύτερους δείκτες για την εσωτερική τοιχοποιία.

Ελαφρύ Δομικό Υλικό

Χρησιμοποιώντας το προσθέτουμε μικρά φορτία στην κατασκευή, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά αυτής στο συμβάν μίας σεισμικής δράσης να είναι ομοιογενής και να κρίνεται ως ιδανική.
Μία τοιχοποιία 20cm από YTONG Block έχει βάρος 120 kg/m2 ενώ η αντίστοιχη τοιχοποιία με τούβλο και μόνωση έχει βάρος 360 kg/m2


Φιλικό στο Περιβάλλον

Σύστημα διασφάλισης περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14:001. Επιπλέον, η ενέργεια που δαπανάται κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας είναι η μικρότερη δυνατή (διαδικασία σκλήρυνσης στα αυτόκλειστα) με αποτέλεσμα η παραγωγή ρύπων (CO2) να είναι πολύ χαμηλή και το περιβάλλον να μολύνεται λιγότερο.
Το YTONG Block είναι ένα δομικό υλικό του οποίου η παραγωγή απαιτεί πολύ λίγες πρώτες ύλες, μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό του στοιχείου αποτελείται από αέρα. Επιπλέον, οι πρώτες του ύλες βρίσκονται ανεξάντλητες στη φύση. Επιπλέον, λόγω του μικρού του βάρους, το YTONG συνεισφέρει στη μικρότερη εκπομπή ρύπων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του

Leave a reply

Free WordPress Themes, Free Android Games